·  TEL. 93 721 31 44 · EMAIL iessantquirze@xtec.cat

Notícies

Planter de sondeigs i experiments 2017

09-06-2017
Primer premi Idescat

El divendres dia 2 de juny a les 17h30, a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa-UB de Barcelona es varen lliurar els premis del concurs Planter de Sondeigs i Experiments, que enguany arriba a la seva 8a edició.


Aquest concurs, que convoquen anualment les tres Facultats de Catalunya amb estudis  de Grau en Estadística (Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC, la Facultat d’Economia i Empresa de la UB i la Facultat de Ciències de la UAB), està adreçat a estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, i té com a objectiu principal despertar en els estudiants la curiositat per l'estadística com a eina fonamental en la recerca, tant en ciències experimentals com en ciències socials. Els equips participants (de fins a 5 alumnes) realitzen un treball d'estadística, on donen resposta a una pregunta rellevant utilitzant tècniques estadístiques, i presenten els seus resultats en un informe escrit. 

Els alumnes Inés López, Carla Ruiz i Pau Campuzano  van guanyar el Primer premi Idescat. El seu treball  competia amb altres 121.

Per a més informació sobre el concurs #Planter2017, cliqueu l’enllaç
http://fme.upc.edu/ca/planter/Planter-2017/convocatoria-Planter-2017


Xarxes socials: