·  TEL. 93 721 31 44 · EMAIL iessantquirze@xtec.cat
 · 

Notícies

LAST MEETING ECO ERASMUS

10-06-2018
LAST MEETING ECO ERASMUS

L'Institut Sant Quirze ha posat punt final al projecte "Eco-Environment Curiosity as an opportunity” (ECO), una proposta de treball interdisciplinari i conjunt, que ha coordinat el centre, i on han participat 900 alumnes de diversos instituts europeus.  En aquest sentit, la Patronal ha acollit avui l'acte de cloenda del projecte, amb l'assistència de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Sant Quirze i una trentena d'estudiants dels centres Allgäu-Gymnasium, d'Alemanya, Marianum, d'Holanda, i dos instituts italians, Giordano Bruno i Assunta Pieralli. 
El tema conductor del projecte ECO ha estat el canvi climàtic i el seu impacte negatiu en els i les adolescents. L'alumnat ha treballat aspectes com l'eficiència energètica, els desastres naturals, l'afectació a la salut i el no aprofitament de la roba, entre d'altres. L'objectiu del projecte és que el jovent percebi els problemes mediambientals com a una possibilitat de canvi per cercar noves oportunitats en estudis futurs, en el mercat laboral i en els negocis. Es tracta d'un projecte multicultural i plurilingüe en què la llengua vehicular és l'anglès, i amb què es pretén que l'alumnat aprengui a treballar col·laborativament amb estudiants d'altres països.
L'alumnat visitant, que va arribar a Sant Quirze el passat diumenge 14 de maig, ha estat allotjat amb famílies d'estudiants locals, la qual cosa ha permès la convivència i l'intercanvi d'experiències.

 Notícia 2018 al web de l'ajuntament

http://www.santquirzevalles.cat/DetallNoticia/_CR1bHNtBU9DLTRiyiCrCYzI3pSLAW7aJzBa9ThJbKV0

Revista morisques 

 https://sites.google.com/a/xtec.cat/les-morisques-2016-2017/instituts/sant-quirze

 Blogs 2016-2017

http://tdrbloc22016.blogspot.com.es/

https://researchprojectisq.blogspot.com.es/

Diari sant Quirze noticia 2017

http://www.diarisantquirze.cat/linstitut-sant-quirze-lidera-el-projecte-europeu-eco

 


Xarxes socials: